Tots els tràmits relacionats amb vehicles i trànsit

Els nostres serveis de trànsit  

Envia'ns la teva gestió de trànsit sense compromís  

 

Els nostres serveis inclouen tots els tràmits relacionats amb vehicles i trànsit. Des del centre de Parets del Vallès ens ocupem de gestionar els processos derivats de contractes de compravenda i transferència de vehicles. La nostra gestoria pot encarregar-se de la redacció, cumplimentació d’impresos i formularis oficials, i de la liquidació dels impostos davant les administracions públiques.

Entre els nostres serveis de gestoria relacionats amb la DGT hi ha la matriculació de vehicles i els canvis de titular. La gestió de canvi de titular és un tràmit necessari en qualsevol venda d’un vehicle de segona mà i molt recurrent avui dia. Des de Gestoria Martínez Parets podràs realitzar el canvi de nom del teu cotxe de la manera més fàcil i ràpida.

A més, també oferim canvis de domicili en el permís de conduir, tramitem baixes de vehicles i presentem recursos de multes davant la DGT o qualsevol altre organisme públic.

Gràcies a la nostra experiència i professionalitat podràs estar totalment tranquil, les teves obligacions amb la DGT es realitzaran a temps i seguint els procediments correctes. Si vius a Parets del Vallès, LLiçà de Vall, Montmeló o la zona del Vallès Oriental som la teva gestoria.

A continuació et detallem les gestions de trànsit principals en què podem ajudar-te.

Gestions de trànsit que pots realitzar amb nosaltres  

Gestió del permís de circulació

A l’hora de conduir son obligatoris, entre altres documents, el permís de circulació i la targeta ITV. Des de la nostra gestioria us ajudarem a tramitar aquests documents essencials.

Tràmits obligatoris en la transferència de vehicles

Estàs pensant en vendre o comprar un cotxe de segona mà? Les gestions de transferència del cotxe son molt importants, si no es fan correctament pots rebre denúncies i notificacions de la DGT. Evita imprevistos canviant de titular amb nosaltres.

Renovació del carnet de conduir

Renova el teu permís de conduir fàcilment i sense inconvenients; podem portar els documents compulsats a la DGT o avisar-te quan calgui realitzar aquest tràmit.

Impost de circulació i distintiu ambiental (etiqueta mediambiental)

Si tens qualsevol altre dubte sobre gestions de trànsit o del teu vehicle no dubtis a trucar-nos  

Altres Serveis

Llicència de vehicles
Fiscal
Laboral
Jurídic