Tots els tràmits relacionats amb vehicles i trànsit

Els nostres serveis de trànsit  

Envia'ns la teva gestió de trànsit sense compromís  

 

Els nostres serveis inclouen tots els tràmits relacionats amb vehicles i trànsit. Des del centre de Parets del Vallès ens ocupem de gestionar els processos derivats de contractes de compravenda i transferència de vehicles. La nostra gestoria pot encarregar-se de la redacció, cumplimentació d’impresos i formularis oficials, i de la liquidació dels impostos davant les administracions públiques.

Entre els nostres serveis de gestoria relacionats amb la DGT hi ha la matriculació de vehicles i els canvis de titular. La gestió de canvi de titular és un tràmit necessari en qualsevol venda d’un vehicle de segona mà i molt recurrent avui dia. Des de Gestoria Martínez Parets podràs realitzar el canvi de nom del teu cotxe de la manera més fàcil i ràpida.

A més, també oferim canvis de domicili en el permís de conduir, tramitem baixes de vehicles i presentem recursos de multes davant la DGT o qualsevol altre organisme públic.

Gràcies a la nostra experiència i professionalitat podràs estar totalment tranquil, les teves obligacions amb la DGT es realitzaran a temps i seguint els procediments correctes. Si vius a Parets del Vallès, LLiçà de Vall, Montmeló o la zona del Vallès Oriental som la teva gestoria.

A continuació et detallem les gestions de trànsit principals en què podem ajudar-te.

Gestions de trànsit que pots realitzar amb nosaltres  

Gestió del permís de circulació

A l’hora de conduir son obligatoris, entre altres documents, el permís de circulació i la targeta ITV. Des de la nostra gestioria us ajudarem a tramitar aquests documents essencials.

Tràmits obligatoris en la transferència de vehicles

Estàs pensant en vendre o comprar un cotxe de segona mà? Les gestions de transferència del cotxe son molt importants, si no es fan correctament pots rebre denúncies i notificacions de la DGT. Evita imprevistos canviant de titular amb nosaltres.

Renovació del carnet de conduir (No Disponible)

Malauradament la renovació del carnet de conduir ara es tramita directament als centres mèdics i des de la gestoria no podem fer aquest tràmit.

Impost de circulació i distintiu ambiental (etiqueta mediambiental)

Si tens qualsevol altre dubte sobre gestions de trànsit o del teu vehicle no dubtis a trucar-nos  

Altres Serveis

Llicència de vehicles
Fiscal
Laboral
Jurídic