No paguis ni un cèntim de més en impostos

Els nostres serveis d'assessoria fiscal

Envia'ns la teva gestió fiscal sense compromís  

 

Una de les principals gestions que podem realitzar pels nostres clients és la gestió i tramitació de l’impost sobre la renda de les persones físiques (IRPF). Gràcies a més de 40 anys d’experiència podem avaluar i calcular la millor declaració de la renda dels nostres clients. Convertim un tràmit feixuc i esgotar en una gestió simple i beneficiosa pels veïns de Parets del Vallès i la zona del Vallès Oriental.

A més, si gestiones una PYMES podem oferir-te un ampli ventall de possibilitats per tramitar les teves obligacions fiscals i tributàries amb Hisenda. Gestió de l’Impost sobre Societats, presentació de les retencions e ingressos a compte trimestralment o les declaracions dels resums anuals entre d’altres.

Per últim, destacar la nostra experiència assessorant i gestionant la fiscalitat dels autònoms. Si necessites suport per donar-te d’alta com autònom, presentar trimestralment l’IVA, definir si utilitzar els mòduls o l’estimació directa, Gestoria Martínez Parets pot resoldre els teus dubtes i simplificar les gestions del teu negoci.

Gràcies a la nostra experiència i professionalitat podràs estar totalment tranquil, les teves obligacions amb l’Agencia Tributaria es realitzaran a temps i seguint els procediments correctes. Si vius a Parets del Vallès, LLiçà de Vall, Montmeló o la zona del Vallès Oriental som la teva gestoria.

A continuació et detallem les gestions fiscals principals en què podem ajudar-te.

Gestions d'assesoria fiscal que pots realitzar amb nosaltres  

Impost sobre la Renta de les Persones Físiques

Estalviat maldecaps i sorpreses inesperades en declaració de la renda.  Confia en els nostres més de 40 anys d’experiencia per tramitar el teu IRPF o el de la teva família i gaudeix de una gestió impacable.

Declaració de l'IVA

Siguis una PYMES o un autònom has de presentar la declaració de l’IVA. Els nostres especialistes poden tramitar trimestralment de manera simple y segura.

Impost sobre Societats

Si ets una PYMES podem analitzar la teva situació, calcular i presentar la Declaració de l’Impost sobre Societats. Sempre busquem aconseguir que sigui lo màxim beneficiosa per el teu negoci i cumplir amb les teves obligacions.

Tributació e impostos dels Autònoms

Si tens qualsevol altre dubte sobre gestions fiscals o d'impostos no dubtis a trucar-nos  

Altres Serveis

Llicència de vehicles
Trànsit
Laboral
Jurídic