Gestionem els teus comptes

Els nostres serveis de comptabilitat

Envia'ns la teva gestió de comptabilitat sense compromís

Si ets autònom o una petita o mitja empresa i necessites externalitzar els servies de comptabilitat pots beneficar-te de la nostra experiència i coneixement per resoldre totes les teves gestions comptables del teu negoci.

El nostre servei de comptabilitat de gran qualitat té l’objectiu d’oferir un servei integral i personalitzat de comptabilitat. Podràs resoldre eficaçment totes les teves necessitats econòmiques que puguis necessitar.

Amb el nostre equip comptable podem desenvolupar la teva comptabilitat seguint totes les normes i valoracions del Pla General Comptable. Començarem analitzant la teva situació i fent un seguiment exhaustiu de la teva situació comptable, estudiant els saldos comptables i les principals relacions del teu negoci. 

Centrat en l’activitat principal del teu negoci i assoleix la màxima eficàcia econòmica.

Gràcies a la nostra experiència i professionalitat podràs estar totalment tranquil, les teves obligacions comptables es realitzaran a temps i seguint els procediments correctes establerts en el Pla General Comptable i l’actual legislació. Si vius a Parets del Vallès, LLiçà de Vall, Montmeló o la zona del Vallès Oriental som la teva gestoria.

A continuació et detallem les gestions de trànsit principals en què podem ajudar-te.

Gestions de comptabilitat que pots realitzar amb nosaltres

Gestió de factures i documentació economica

Amb l’ajuda de software especialitzat podrem gestionar amb facilitat i rapidesa totes les factures o documents que generi o necessiti el teu negoci.

Control de la teva tresoreria

Controlarem la correcta gestió dels cobraments i pagaments del teu negoci. Garantitzant la teva liquiditat en tot moment, factor clau per evitar el tancament de qualsevol empresa.

Realització d'informes financers

Si dubtes sobre una futura inversió per la teva empresa o estàs considerant adquirir un negoci, podem ajudar-te a decidir-te amb la màxima informació disponible.

Auditories contables i administratives

Si tens qualsevol altre dubte sobre gestions de comptabilitat per PIMES o autònoms no dubtis a trucar-nos

Altres Serveis

Llicència de vehicles
Laboral
Jurídic