info@gestoriamartinezparets.com 93 562 02 52

La present Política de Privacitat, de conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 ( “RGPD”) estableix els termes en què fa servir i protegeix la informació que és proporcionada pels usuaris en el moment d’utilitzar la nostra web.

El RGPD estableix normes relacionades amb la protecció de les persones físiques en relació amb el tractament de les dades personals i les normes relacionades amb la lliure circulació de dades personals. Protegeix els drets i les llibertats fonamentals de les persones físiques i, en particular, el seu dret a la protecció de les dades personals.

Les teves dades personals es recopilen, tracten i transfereixen només en la mesura compatible amb aquestes fins i aquesta política de privacitat; basada en els principis de legalitat i transparència.

A Gestoria Martinez Parets S.L estem compromesos amb la seguretat de les dades dels nostres clients i usuaris. Quan en els nostres formularis et demanem omplir els camps d’informació personal amb la qual vostè pugui ser identificat, generalment teu nom, la teva adreça de correu i la companyia a la qual representa, ho fem assegurant que només es farà servir d’acord amb els termes d’aquesta política de privacitat.

D’acord al nou reglament de privacitat en qualsevol moment pots exercir els següents drets respecte a les dades que ens has proporcionat.

Dret d’accés
Dret de rectificació
Dret d’oposició
Dret de supressió ( “l’oblit”)
Dret a la limitació del tractament
Dret a la portabilitat
Dret a no ser objecte de decisions individualitzades
Dret d’informaci

Tota la informació detallada la pots trobar en aquesta font. On pots descarregar els documents que et permeten exercir els teus drets davant nostre representant de les dades.Responsable de dades de Gestoria Martinez Parets S.L

Per exercir qualsevol d’aquests drets només has de escriure a aquesta adreça, que correspon a la persona responsable del tractament de dades de Gestoria Martinez Parets S.L: info@gestoriamartinezparets.com i et respondrem amb la major rapidesa.

Ús de la informació recollida

La nostra web empra la informació per tal de proporcionar el millor servei possible als nostres clients, les persones interessades en els nostres continguts, i les persones que responguin a les nostres ofertes d’ocupació.

És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc amb informació rellevant que pot ser d’interès per als nostres subscriptors, ofertes especials, nous serveis i altra informació publicitària que considerem rellevant, aquests correus electrònics seran enviats a l’adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

A Gestoria Martinez Parets estem compromesos amb el compromís de mantenir la seva informació segura. Fem servir els servidors més segurs i el programari més avançats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no hi hagi cap accés no autoritzat.

Enllaços a Tercers

Aquest lloc web conté enllaços a altres llocs que puguin ser del seu interès. Una vegada que vostè de clic en aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tenim control sobre el lloc al qual és redirigit i per tant no som responsables dels termes o privacitat ni de la protecció de les seves dades en aquests altres llocs tercers.

Aquests llocs estan subjectes a les seves pròpies polítiques de privacitat per la qual cosa és recomanable que els consulti per confirmar que vostè està d’acord amb aquestes.

Control de la seva informació personal

En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l’ús de la informació personal que és proporcionada als nostres llocs web i APPs. Cada vegada que se li demani omplir un formulari, com el d’alta d’usuari, pot canviar la selecció l’opció de rebre informació per correu electrònic. En cas que hagi marcat l’opció de rebre el nostre butlletí o publicitat vostè pot cancel·lar-la en qualsevol moment.

Si té qualsevol consulta o vol adreçar-se a nosaltres per qualsevol tema sobre el control de la seva informació personal, pot escriure a:

info@gestoriamartinezparets.com

Representant del tractament de les dades de:

GESTORIA MARTINEZ PARETS S.L.

B64405285

Carrer Sant Antoni 14, Parets del Vallès

08150, Parets del Vallès (Espanya)

Mai vendrem, cedirem ni distribuirem la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment, llevat que sigui requerit per un jutge amb un ordre judicial, o que sigui imprescindible per oferir el servei requerit per contracte, en aquest cas sempre informant i sol·licitant el permís exprés.

Close Menu